El-handel

Mange tænker ikke over hvem de bruger som el-leverandør, men det kan i mange tilfælde betale sig at vælge den rette. Bliv klogere på el-handel her på siden.

Kabeltromle

El-handel

MES/RAH Net A/S sørger for transporten af strømmen ud til din bolig, men det er helt op til dig, hvilken elleverandør du vil købe strømmen fra. Uanset hvilken leverandør du vælger, er det dit lokale elnetselskab, der faciliterer leveringen.

Find din elleverandør

Er du i tvivl om, hvem din el-leverandør er? Du kan tage et kig på din elregning, hvor navnet på din leverandør som udgangspunkt vil fremgå. Hvis du ikke kan finde det, kan du også slå det op på eloverblik.dk.

Det kan godt betale sig at vælge den rette el-leverandør. Det kan i sidste ende spare dig for mange skjulte gebyrer.

 

Go’energi er god service
og fair priser

I Danmark kan du ikke selv vælge netselskab, men det står dig frit at vælge elhandelsselskab.

 

Er du andelshaver i MES, er du også medejer af el-leverandøren go’energi.

 

Vores tidligere selskab MES Elhandel A/S i Brande fusionerede med 2017 med RAH Elhandel A/S, hvor Thy-Mors Energi Elsalg A/S i 2018 også kom med. Fordelen ved fusionen mellem tre andelsskaber er, at vi kan arbejde i større skala, vi er stærkere sammen og har samme værdigrundlag.

 

go’energi er ejet af andelsselskaberne MES, RAH og Thy-Mors Energi, hvor vi sikrer fair priser og en god kundeservice. Med fokus på lokalforankring har go’energi både kontorer i Thisted, Brande og Ringkøbing.

Solceller og elkabler
Solceller

Elhandel til erhvervslivet

Scanenergi Holding A/S er el-leverandør for erhvervslivet. De kan hjælpe virksomheder med at finde den rette elaftale, der passer bedst til behovet i firmaet. Deres mål er at rådgive og vejlede i energioptimering, som kan give besparelser på elregningen. Et mindre energiforbrug vil også være en god vej til en mere bæredygtig omlægning, der også er god for miljøet.

KONTAKT OS

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med fibernet eller andet – så sidder vi klar på telefonen og på mailen.