Fibernet

Bliv klogere på MES Fibernet A/S – hvem er vi og hvad driver os?

Kabeltromle i skov

Om MES Fibernet A/S

I 2007 dannede vi MES Fibernet A/S, så vi kunne begynde at etablere fibernet til vores andelshavere. I dag arbejder vi hos MES Fibernet for at sikre fibernettet bliver udvidet i vores område.

Det er endnu ikke alle adresser i Danmark, hvor der er adgang til fiber, men målet er, at alle på et tidspunkt skal have adgang.

Hvis du bor i lokalområdet omkring Brande, Sdr. Omme, Ejstrupholm og Give vil det være MES Fibernet A/S, der varetager selve fibernettet. Derfor skal du kontakte en indholdsleverandør, hvis du vil tilmelde dig som kunde.

OpenNet

MES Fibernet står altså for at udrulle, levere og servicere fiberbredbåndsforbindelserne i lokalområdet, mens det er den enkelte indholdsudbyder, der sælger abonnement til tv og internet til dig.

Det uafhængige selskab OpenNet står bag udviklingen af en fælles brancheplatform, som får systemerne til at spille sammen. Systemet fungerer som bindeled mellem MES Fibernet og de indholdsudbydere, som ønsker at tilbyde tv- og internet-produkter på MES’ fibernet i fremtiden.

MES Fibernet indgik en aftale med OpenNet i august 2021 og er i begyndelsen af 2023 blevet et såkaldt rent fibernet-ejer-selskab. Det betyder, at MES Fibernet kun ejer selve fibernettet, hvilket er en fordel for dig.

Det giver mulighed for at leje fibernettet ud til flere forskellige indholdsudbydere af tv og internet. Flere indholdsudbydere og dermed muligheder betyder, at du kan vælge den løsning, der bedst matcher dit behov.

 

KONTAKT OS

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med fibernet eller andet – så sidder vi klar på telefonen og på mailen.