Fibernet

Fibernet er fremtidens internet – skal du med på vognen?

Kvinde som glæder sig

Fiber er fremtiden

I dag er det så godt som umuligt at undvære hurtigt internet, tv og telefoni. Vil du være med både i privaten og erhvervslivet, skal du fremtidssikre dig med adgang til fibernettet.
Vores arbejde har allerede sikret over 11.500 husstande har mulighed for adgang til en hurtigere internetforbindelse, billigere telefoni og et utal af spændende digitale tv-kanaler.
Vi ser det som vores opgave, at alle andelshavere, på et tidspunkt, skal have muligheden for at kunne få en fiberforbindelse… og vi er godt på vej mod målet.

 

MES Fibernet A/S er medlem af Fiberalliancen, som er et branchefællesskab for fibernetejere i hele Danmark.

Logo for denne hjemmeside Logo for denne hjemmeside

 

Fibernet både i privaten og til erhvervslivet

Med fibernet slipper du for ventetid på hjemmesider, der tager evigheder om at loade. Du får derimod både lynhurtigt download og upload med fibernet, så der ikke er ventetid og afbrydelser, når du streamer eller afholder video-møder.

Fibernet er skabt til de moderne hjem, hvor der ofte er mange enheder online på én gang, der kræver en både hurtig og stabil forbindelse.

 

Etablering af en fiber-forbindelse vil øge din boligs værdi i hverdagen, når du selv og familien anvender jeres enheder. Men det gør også boligen mere attraktiv for fremtidige købere. Nye ejere er interesserede i fremtidssikrede boliger, hvor fibernet er vigtigt for mange i dag.

 

Også i virksomheden kan du sikre dine medarbejdere en hurtig og uforstyrret forbindelse, hvis du vælger den fremtidssikre løsning med fibernet.

 
Søgning på computer

Skal du have fibernet?

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre om mulighederne for fibernet i din husstand? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.