MES Fibernet tilbyder hurtigt og stabilt fibernet

Fibernet er en fremtidssikret løsning. Fibernettet har en høj kapacitet, som sikrer, at der er masser af plads til, at flere bruger både digital TV, HDTV, lynhurtigt fiberbredbånd og telefoni på samme tid. Det end da uden, at det går ud over kvaliteten.

Igennem de seneste år, er kravene til bredbånd steget i takt med dens udvikling. Derudover er der sket en ændring i måden, hvorpå vi bruger vores tv, internet og telefoni. Der er ikke længere tale om et enkelt fjernsyn, der kører i stuen om aftenen. Istedet bliver der set fjernsyn i køkkenet, spillet på computer i børneværelset og snakket i telefon i stuen.

Med vores fibernet er det dog intet problem. Hele familien kan streame, game og se film på nettet uden, at det går ud over kvaliteten eller hastigheden.

Hvorfor vælge fibernet?

Fibernettet har den unikke egenskab, at up- og download hastigheden er symmetrisk. Det betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du sender eller modtager data. Derudover vil du med fibernet kunne dele filer, billeder film og lignende med lysets hastighed.

En høj hastighed er vigtig for, når du vil:

• Hente eller sende billeder
• Se tv eller videoklip fra internettet
• Spille spil over internettet
• Hente programmer eller musik
• Arbejde hjemme

Hvordan får jeg fibernet?

Du skal først og fremmest undersøge, hvilken fiberbredbåndudbyder, der er i dit område. Alternativt, kan du finde ud af, hvem der sørger for selve fibernettet og kontakte dem. Hvis du bor i Brande-Give omegn er det MES Fibernet A/S, som sørger for fibernettet. Du kan kontakte MES Fibernet A/S på 9718 0377 og tilmelde dig som kunde.

Hvad koster Fibernet?

Prisen for fibernet afhænger af hvor du bor, og hvilket produkt du gerne vil have. Du kan kontakte os på 9718 0377 for at få mere info.

Fibernet er fremtiden

Fibernet er med den høje hastighed, den symmetriske streaming og stabilitet en attraktiv internetløsning. Derved fremtidssikrer du ikke blot din egen download og uploading proces. Du gør også huset mere attraktivt for nye købere, hvis du skulle stå i en situation, hvor du skal sælge din bolig.

Fibernet uden tv-boks

Hvis du bor i MES Fibernet A/S’ område, kan du sagtens bestille fibernet uden også at skulle bestille TV-boks. Du kan dog ikke bestille TV-boks fra Altibox uden at have fibernet. Såfremt du bor et andet sted, afhænger det af din udbyder, hvorvidt du kan få fibernet uden tv-boks.

Fibernet og telefoni

Med telefoni via fibernettet har du de samme muligheder som gennem traditionelle telefonselskaber. Den store kapacitet på fibernettet gør, at du nemt kan tale i telefon, mens resten af familien ser film, uploader billeder og spiller over internettet. Samtidig er det muligt at beholde både din nuværende telefon og dit eksisterende nummer – nemmere bliver det ikke.

Se mere om telefoni hos Altibox