MES a.m.b.a. logo

Fibernet

Find hurtigt ud af om du kan få fibernet på din adresse og se hvor nem installation og tilslutning faktisk er.

Mand som arbejder med elkabler

Installation & tilslutning

Hvis du drømmer om en lynhurtig fiberforbindelse, er første step at få undersøgt, om vi allerede har rullet fibernettet ud i dit område. Hvis det allerede er etableret, er det nemt og enkelt at få installeret fiberforbindelsen.

 

1. Slå din adresse op på tjekditnet.dk. Det vil kunne fortælle dig, om der er gravet fiber ind ved din adresse, eller om det endnu ikke er etableret.

 

2. Vælg indholdsudbyder, der matcher dine behov. Tænk på hele husholdningens behov, da der kan være forskellige ønsker. 

 

3. Etablering af tomrør. Der kommer fagpersoner ud, der etablerer tomrøret. Der bliver selvfølgelig ryddet pænt op, om der skal skydes eller graves.

Bagefter bliver fiberkabel blæst ind i røret, så fiberboksen kan blive sat op.

 

4. Opsætning af boks. Der skal sidde en boks på indersiden af muren i det rum, hvor boksen ønskes opsat. Vi hjælper gerne med vejledning om den optimale placering. En tekniker fra MES kommer ud og sætter en boks op på din bolig. Du får besked om tidspunkt fra din indholdsudbyder.

 

Du skal sørge for, at der er en person over 18 år i boligen, når teknikeren kommer. Det behøver dog ikke være dig selv, men du kan også få din nabo til at være til stede.

Der skal gerne være ryddet op indvendigt, så der ikke står møbler og lignende i vejen, når teknikeren skal sætte boksen op.

 

5. Tilslut udstyr. Fra din indholdsudbyder vil du have fået udstyr som eksempelvis en router, der skal tilsluttes. Du skal kontakte din indholdsudbyder, hvis du har problemer med dit udstyr.

 

TJEK OM DU KAN FÅ FIBERNET