MES a.m.b.a. logo

El-net

Bliv klogere på hvad vi med mange år i branchen kan tilbyde dig i dag som et moderne netselskab.

Elkabler

Med over 100 år i branchen

MES A.m.b.a. eksisteret i over 100 år, hvor vi har sikret el til andelshavere i Brande og omegn. Det startede med en vandturbine, og i dag er vi et moderne netselskab, der konstant er i udvikling.

Dit netselskab

Som dit netselskab sørger vi for, at elnettet fungerer optimalt og er opdateret, så vi sikrer en effektiv transport af strøm ud til din bolig. I Danmark er det forskellige netselskaber, der ejer elnettet i specifikke områder. Selskabet er både ejer af kabler, stationer og andet, der skal til, før du som kunde kan få strøm via elnettet.

 

Vi er reguleret af Forsyningstilsynet, og vi har bevilling til at drive distributionen af el i området med udgangspunkt i Brande og omegn.

Vores opgaver

Dit elhandelsselskab vil betale netselskabet i et område for at transportere strømmen. Netselskabet er bindeleddet mellem leverandøren af strømmen og dig som kunde. Derfor er vores vigtigste opgave at sikre en stabil elforsyning, hvor kunderne oplever så få afbrydelser som overhovedet muligt.

 

Vi arbejder konstant på at forbedre driften og udbygge elnettet, så det hele tiden er opdateret i forhold til vores kunders behov.

 

Det er også vores opgave at varetage din elmåler. Data fra måleren bliver i dag sendt videre digitalt, hvor det samles i en portal. Portalen er åben for el-leverandørerne, så de har adgang til data om forbruget hos deres kunder.

 
Strømmåler
Kabeltromler ved udgravning

Vi sørger for transporten, men du vælger selv din el-leverandør

Som netselskab har vi intet med din elregning at gøre. Det er din el-leverandør, der sender en opkrævning, der både dækker prisen for selve strømmen, men også afgifter, moms og transportbetalingen.

Fusion med RAH Net

I 2017 fusionerede MES Net A/S med RAH Net A/S, så vi fortsat kan sikre vores andelshavere de bedste løsninger. Det gav os mulighed for fortsat at kunne være en bæredygtig virksomhed, hvor kunderne får god service med forankring i det lokale.

KONTAKT OS

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med fibernet eller andet – så sidder vi klar på telefonen og på mailen.